1. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!

Değerli birinci sınıf öğrencilerimiz;

Seçmeniz gereken 2020 -2021 Akademik Yılı Güz Dönemi zorunlu ve seçmeli dersleri aşağıda belirtilmiştir. Buna ek olarak aşağıdaki listelerde öğrenci numaranıza göre danışman hocanız ve iletişim bilgileri de yer almaktadır. Ders kaydınızın doğru bir şekilde yapılması için danışman hocanızla iletişime geçerek hangi dersleri alacağınızı saptamanız gerekmektedir.  Dersler saptandıktan sonra UZEBIM Online Ders Platformu (https://uzem.neu.edu.tr) üzerinden kullanıcı adı ve şifre işlemlerini tamamlamanız ve YALNIZCA danışmanınız ile belirlediğiniz dersleri  takip etmeniz gerekecektir. UZEBİM için gerekli şifre her öğrencinin okul e-mailine gönderilecektir.

NOT: UZEBIM platformu üzerinden, saptanan dersler dışında derslerin takip edilmesi halinde bu dersler, ilgili dönemde alınmamış kabul edilerek sonuç doğurmayacaktır.

I. SINIF DERS KODU DERSİN ADI KREDİ ECTS
AMYO101 KAMU HUKUKU BİLGİSİ 8 12
AMYO102 YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU 6 9
AMYO103 ÖZEL HUKUK BİLGİSİ 8 12
AMYO104 AVUKATLIK VE NOTERLİK MEVZUATI 6 9
AMYO105 MALİ MEVZUAT 4 7
MEK107 İKTİSAT 4 7
THB101 TEMEL HUKUK BİLGİSİ 6 9
ING100 İNGİLİZCE I-II 6 9
BİL100 BİLGİSAYAR 4 7
TUR100 TÜRK DİLİ 4 7

1. sınıfların danışman hocası Ar.Gör. Onur Ciddi olup, iletişim adresi aşağıdaki gibidir.